ADIYAMAN / BESNİ - Bereketli İlkokulu

Bereketli İlkokulu

BEREKETLİ KÖYÜ MERKEZ KÜME EVLERİ NO 3 BESNİ / ADIYAMAN
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Öğretim Şekli :okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.
Dersler 08.20´da başlayıp saat 14.00´da bitmektedir.
soba ile ısınmaktayız.
Ulaşım özel araçlar ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
okulumuz bereketli köyünde bulunmaktadır. Köy 35 hane olup, köy halkı geçimlerini fıstık üretimi ve keçi besiciliği ile sağlamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun bulunduğu köy, Adıyaman iline 60 km ve Besni ilçesine 15 km uzaklıktadır.